QuickMenu Template

 Amalie Overgaard

 

Højmosens Avion

Avion er en Dansk Varmblods vallak fra 1994, som er ejet af Sanni Larsen. Han er uddannet til Grand Prix og har med Sanni opnået adskillige placeringer i Prix St. Georges og Intermediaire ved lands- og CDI-stævner, og han lå i en længere periode nr. 1 på den danske rangliste.

Avion er nu udlejet til Amalie, og de har dannet par siden marts 2011. Efter et samarbejde på 4 måneder opnåede de til DM for juniorer 2011 en plads i A-finalen og en samlet 15. plads. Derudover har de opnået flere placeringer i MB med op til 72% bl.a. til  landsstævne i Sverige, hvor de begge dage blev bedste dansker og derudover vinder af juniorküren med 72%..

I 2012 blev Amalie og Avion udtaget til bruttolandsholdet, og de kvalificerede sig ydermere til Ecco Cup finalen for juniorer. Ved DM for juniorer 2012 opnåede de en plads i A-finalen, hvor de blev nummer 5, og en samlet 7. plads. Amalie og Avion debuterede november 2012 i Prix St. Georg.
Amalie udtaler, at hun glæder sig til sit fremtidige samarbejde med Avion og Thomas Lindegaard.

 

 STAMTAVLE

F: A-Dur

FF: Argentinus

FFF: Argentan

FFM: Dorle

FM: Revue Girl

FMF: Romadour II

FMM: Ursulinerin

M: Højmosens Diva

MF: Dolomit

MFF: Donauwind

MFM: Hella

MM: Vivat

MMF: Ibikus

MMM: Vohla

 

 

   

Penny Lady Naddle

 

Penny er en kat. I tysk sportsponyhoppe fra 2001. Da hun kom til Danmark, blev hun ligeledes kåret som dansk sportspony, og hun er ydermere bronzemedaljehoppe og kåret i hovedstambogen.

 

Amalie og Penny har dannet par siden 2008 og har sammen opnået adskillige placeringer i LA-klasser med resultater mellem 65-71 %.

I foråret 2010 blev Penny B-pony, og de har efterfølgende startet i flere P-klasser til C-stævner med placeringer bl.a. i PRI med 70,9%.

Efter Amalie er faldet for aldersgrænsen, har defor startet i to hesteklasser, hvor det blev til en 1. og 2. plads.

 

STAMTAVLE

F: Fs Pour L'Amour

FF: Fs Picasso

FFF:

FFM:

FM:

FMF:

FMM:

M: Naomi

MF: Night Dream

MFF:

MFM:

MM:

MMF:

MMM:

Lindegaard Dressur og Talentudvikling - v/Lene & Thomas Lindegaard - Lønholtvej 8A - 3480 Fredensborg - Tlf. 50746998