QuickMenu Template

NYHEDER 2012

 2012 - et år med mange flotte udtagelser

 

2012 blev et succesfuldt år med udtagelser til bruttolandsholdene af 3 ekvipager fra Lindegaard Dressur og Talentudvikling. For kat. II ponyer opnåede Sofie Frederikke Bruun Sørensen på Bohemo Geum en reserveplads til Nordisk Mesterskab.

For Juniorer blev Amalie og Avion udtaget til bruttotruppen og for YoungRiders opnåede Andreas og Rozo udtagelse til A-landsholdet. Ekvipagen var dermed i Schweiz til Europa Mesterskaberne og repræsentere Danmark, hvor det danske hold bestående af Cathrine Dufour, Nanna Merrald, Rikke Lindberg og Andreas vandt en flot sølvmedajle!

Tillykke til jer alle.

 

 3 ekvipager kvalificeret til ECCO Cup finalen 2012

  

ECCO Cup 2012 er slut for i år, og det lykkedes 3 ekvipager fra Lindegaard Dressur og Talentudvikling at kvalificere sig til ECCO Cup finalen i Middelfart. Det lykkedes for Andreas Kragekjær på Rozo Sonéca, Amalie Overgaard på Højmosens Avion og Kirstine Maria Juel Månsson på Simon. Desværre opstod der for Andreas og Amalie pludselig sygdom, som forhindrede dem i at deltage. Kirstine og Simon kom dog afsted og opnåede en 1. plads i Kür og en samlet 2. plads. Stort tillykke til Danmarks bedste kür-ekvipage!

 

 EM holdsølv til Andreas Kragekjær og Rozo Sonéca

 

I 2012 lykkedes det Andreas og Rozo at opnå udtagelse til A-landsholdet, der skulle til Bern i Schweiz for at repræsentere Danmark ved Europa Mesterskaberne. Det endte med at blive et fantastisk mesterskab for de danske ryttere, som vandt en flot sølvmedalje i holdkonkurrencen. Kæmpe tillykke til ekvipagen og resten af holdet med den flotte sølvmedalje!  

 

 6 ekvipager til DM i 2012

 

6 ekvipager fra Lindegaard Dressur og Talentudvikling var i år afsted til Danmarksmesterskaberne. For kat. II ponyer deltog Kirstine Maria Juel Månsson på Simon og Sofie Frederikke Bruun Sørensen på Bohemo Geum.

Amalie Overgaard på Højmosens Avion, Olivia Therese Lysgaard på Ragman L og Louise Lunde Pedersen på Royal Flush V. deltog som juniorer, hvor 2 ud af tre kvalificerede sig til A-finalen. Amalie og Louise red A-finalen hvor de samlet endte som hhv. nummer 7 og 15. Olivia lå efter de indledende runder som nummer 16 og var dermed den første rytter efter de 15 A-finalister, som ikke kom i A-finalen.

Sidste ekvipage var Andreas og Rozo, som deltog for Youngriderne. De kom i A-finalen og endte på en samlet 8. plads.

Stort tillykke til jer alle med de flotte resultater.

 

Flotte resultater ved årets første ECCO Cup kvalifikation

 

ECCO Cup 2012 er skudt i gang med 1. kvalifikation fra 02/03/12 - 04/03/12 i Sundeved Rideklub. Som juniorer deltog fra Lindegaard Dressur og Talentudvikling Amalie Overgaard med Højmosens Avion, Olivia Therese Lysgaard med Ragman L og Louise Lunde Pedersen med Royal Flush V. Som Young Rider deltog Andreas Kragekjær med Rozo Sonéca ligeledes fra Lindegaard Dressur og Talentudvikling.

Ved fredagens opvarmningsklasse blev det til en delt 1. plads for Louise og Flush med 71,081 %, og lørdag lykkedes det alle tre juniorer at placere sig blandt de 15 bedste i TCJ09, og dermed kvalificere sig til søndagens kür-finale. Lørdag lykkedes det ligeledes Andreas og Rozo at placere sig blandt de 15 bedste i PSG09, nemlig som nummer 5 med 65,351 %. Ved søndagens kür-finale opnåede de en 6. plads med 68,333 %, og endte samlet som nummer 5.

Stort tillykke til jer alle med de flotte præstationer! 

Lindegaard Dressur og Talentudvikling - v/Lene & Thomas Lindegaard - Lønholtvej 8A - 3480 Fredensborg - Tlf. 50746998